Quis semper vulputate aliquam venenatis egestas sagittis quisque orci. Donec commodo sit viverra aliquam porttitor ultrices gravida eu.

  • Hyundai har i dag sluppet de første bildene av neste generasjon KONA Electric, som lanseres i 2023. Med et høyteknologisk elbildesign, vokser KONA Electric både i størrelse og følelser
  • Globalt kommer KONA i flere utgaver, men i Norge er det den unike elbilversjonen som blir tilgjengelig. KONA får også en stilig N Line-versjon
  • Oppskalerte KONA Electric har ikke bare et dynamisk utseende, den er også mer førerorientert, langt romsligere og har et stilig interiør med smarte løsninger

Hyundai Motor Company har i dag avslørt designet på helt nye KONA Electric, som lanseres i 2023. Bilen har fått et futuristisk elbildesign, og er oppskalert med langt bedre plass enn før.

Med helt nye KONA Electric lanserer Hyundai en toppmoderne og attraktiv kompakt-SUV, som glir rett inn i selskapets portefølje av elbiler som leverer bærekraftig mobilitet og avansert teknologi. I likhet med bilene i IONIQ-serien, leverer KONA Electric innovasjoner og smarte løsninger.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.
  • KONA er oppskalert med en unik karakter, og den helt nye modellen utrykker med selvtillit sitt tøffe og dynamiske utseende, sier toppsjef i Hyundai Design Center, SangYup Lee.

  • KONA er videreutviklet på alle måter, og omfavner en enda større allsidighet enn før. Den passer for mange forskjellige livsstiler.

Oppskalert, dynamisk og romslig

Helt nye KONA Electric har blitt større enn tidligere, men er fortsatt en SUV med urbane kvaliteter. Bilen har stylingelementer som gir et mer dynamisk preg, og dette kombineres med et førerorientert interiør. Bilen vokser med hele 150 mm, og den nye modellen blir 4 355 mm lang. I bredden vokser den med 25 mm, og akselavstanden økes med 60 mm. Dermed er helt nye KONA Electric en mye romsligere bil enn tidligere.

KONA Electric har et rent og distinkt neseparti, som karakteriserer frontens volum, og bidrar til å gjøre bilen aerodynamisk. Volumet forsterkes ytterligere av den langsgående lyslinjen, som Hyundai kaller Pixelated Seamless Horizon Lamp. Dette er et nytt designelement, som bidrar til elbilens unike karakter. Det nye lyktedesignet henter inspirasjon fra Hyundais populære IONIQ-modeller.

Til tross for de futuristiske linjene, fremstår KONA Electric tydelig som en kompakt-SUV. Kraftige hjulbuer med integrerte front- og baklykter gir bilen styrke og et robust utseende.

Relaterte sider

Få fart på Facebook og bedriftens sosialemedier. Hvorfor bruke mange ulike leverandører egentlig? Hva skriver man når man ikke har tilgjengelig tekst?