Vi produserer varierte retter skreddersydd for mindre og større anledninger. Gode råvarer og smaksrike opplevelser er grunnelementene vi er opptatt av.

Alt Image Text

Oppstarten

Vestsiden Catering

Etter 40 års erfaring i matbransjen, ble Vestsiden Catering endelig etablert i 2021. Etterspørselen på catering har økt, og tiden var inne for å stifte et eget cateringfirma. Navnet vårt kommer fra den vestre delen av Kongsberg sentrum, nærmere bestemt den gamle bydelen “Vestsia”.

Peckels gate på Vestsiden i Kongsberg går vestover fra Hyttegata til Kirkegårdsveien. Den krysser Myntgata, Christian IVs gate og Kirkegata.

Peckels Torg på Vestsiden ble bygget i 1986/87 i gammel stil og ble tatt i bruk i oktober, 1987. Torget hadde en mangfold av aktiviteter.

Peckels Resept var et spisested helt innredet med gamle møbler og antikviteter. De to butikkene, Gatebutikken, en gammeldags godteributikk, og Garn og Design, holdt til under samme tak.

Navnet Peckel henviser til den kjente apotekeren og fargerike karakteren Frantz Peckel (1748-1821), sønn av apoteker Ole Borch Peckel og Cathrine Margrethe Falkenberg, som bodde på adressen på 1700-tallet.

Vi ønsker å ivareta tradisjoner med en moderne tvist, og er selv veldig stolte av å være en del av Kongsbergs sjarmerende gamleby.

Alt Image Text

Hva sier kundene om oss?

Omtaler

1.

Vinner av tapaskonkurranse sommeren 2021

"Tusen hjertelig takk for et fantastisk tapas-måltid! Utrolig gøy å vinne - og maten smakte fantastisk"

2.

Bryllup Eidsfoss Hovedgård

“En veldig flott dag som gir mange gode minner, og Eidsfoss Hovedgård gjorde en veldig flott jobb som de kan være veldig stolte av”

3.

Selskap Peckels Resept

"Meget god mat, kjempe service og sjarmerende lokaler".